Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou sef la Politia Transporturi Braila

De ieri, la comanda Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila se afla comisarul Costel Crintea, fost ofiter la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului. Postul pe care a fost numit, dupa ce a promovat concursul cu media 9.00, a ramas vacant dupa ce comisarul Octavian Barbu a avut un accident de circulatie care i-a afectat sanatatea, nemaiputind sa faca fata activitatilor operative.
Anuntul oficial a fost facut de seful Sectiei Regionale de Politie Transporturi, comisar sef Petrica Hahui, care are in subordine Birourile Braila, Buzau, Vrancea si Galati: "Intilnirea de astazi (n.r. - ieri) are o dubla semnificatie. Pe de o parte inaugurarea sediului Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila, dupa ce acesta a fost renovat, cit si numirea in functie a noii conduceri. Comisarul Costel Crintea a sustinut, astazi (n.r. - ieri) si ultima proba a concursului, pe care l-a promovat cu media 9.00. Trebuie precizat ca in perioada scurta in care a asigurat interimatul, comisarul a dat dovada de capacitate manageriala buna".
Imediat dupa ce a iesit din Scoala Militara si pina in iunie 2006, comisarul Costel Crintea a ocupat functia de ofiter specialist in cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, ulterior desfasurindu-si activitatea in cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Braila. Din luna octombrie a asigurat interimatul la Biroul Judetean de Politie Transporturi, ce are in subordine Posturile de Politie Transporturi Feroviare Braila, Lacu-Sarat si Faurei si Postul de Politie Transporturi Navale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii