Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou interimat la PNL Braila

Pentru a nu stiu cita oara, organizatia judeteana a PNL Braila are un nou comitet interimar. De aceasta data insa el este format numai din braileni si este prezidat de primarul Constantin Cibu. In cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, Cibu a anuntat ca noul comitet are sarcina ca, pina la data de 29 ianuarie 2007, sa pregateasca filiala judeteana pentru alegeri, dar sa si atraga noi membri de partid. "De 4 ani am avut parte numai de comitete interimare, numai de presedinti interimari care nu si-au facut datoria. In ultimii doi ani, viata politica a filialei judetene a fost inexistenta. In ultima perioada, datorita unui presedinte interimar, Melescanu, am ajuns intr-o situatie incredibil de descris. Adica, prin hotarirea lui s-a dizolvat filiala judeteana a PNL Braila. Lucru nestatutar si fara precendent in istoria partidului. Am fost pusi in situatia de a ne reinscrie. Am trecut peste asta. Membrii adevarati, chiar daca s-au simtit jigniti, si-au reconfirmat apartenenta pentru ca PNL sa isi poata continua activitatea". Conform informatiilor oferite de Cibu, din noul comitet interimar fac parte, in afara de el, vicepresedintii - Vasile Varga, Gheorghe Caruz, Vasile Datcu, Stefan Ichim, membrii - Petrica Popa, Sorin Costin, Vasile Dogarescu, Ionel Dan, Ionel Susanu, Mariana Tarachiu, George Ciobica, Constantin Mihaila si membrii supleanti - Dorulet Capbun, Jan Vorel, Tureac Adrian, Paul Alexandru.
In ceea ce ii priveste pe liberalii care au decis sa sustina viitorul partid Liberal Democrat, Cibu a declarat: "In prezent exista o schisma, datorita faptului ca unii oportunisti au elaborat o asa-zisa platforma liberala, pe care am citit-o si nu am inteles nimic. Foarte multi nemultumiti din punct de vedere al osului de ros au aderat la ea. In organizatia noastra, dupa cite cunoastem noi, nu sint mai mult de 4 membri care au aderat, la care se adauga, culmea, cei doi parlamentari de Braila. Acestia vobesc insa in nume propriu, nu au sustinerea organizatiei din care fac parte. Ei automat s-au autoexclus din partid, pentru ca se vor inscrie in unul in care nu stiu daca se va face".
Totodata, noul presedinte interimar al PNL Braila a tinut sa precizeze ca va incerca si o reconciliere cu PD, in vederea respectarii protocolului Aliantei: "Vom incerca sa respectam protocolul Aliantei si sa incercam o impacare. Lucru dificil, deoarece partenerii de Alianta nu vor sa cedeze nimic din ce presupun ei ca au dreptate. Poate in urma unor discutii mai largi ne vom intelege. Le intindem o mina pentru a respecta protocolul. Pina atunci, PNL isi va relua din plin activitatea. Ii invit pe toti simpatizantii care au evitat sa se inscrie, sa vina la sediul nostru. Vor fi primiti cu bratele deschise, de mine personal, pentru a se reinscrie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii