Skip to main content

Un nou Contract Colectiv de Munca la "Celhart Donaris"

Salariatii de la "Celhart Donaris" au un nou Contract Colectiv de Munca (CCM). Asta, in contextul in care, vechiul contract a expirat din luna aprilie, iar recent, administratia si sindicatul societatii au finalizat negocierile pe tema noului CCM. "Prin noul contract colectiv salariatii au beneficiat de o crestere salariala diferentiata, in functie de importanta si complexitatea locului de munca, media fiind de circa 10 procente. De asemenea, urmeaza sa ne intilnim din nou cu administratia pentru a negocia, mai departe, cresterea salariala pentru luna august, cind este programata o noua marire. Cu ocazia viitoarelor negocieri vor fi purtate discutii si pe tema cuantumului primelor de Craciun si Pasti acordate salariatilor unitatii", ne-a declarat Aurel Dumitras, liderul organizatiei sindicale a angajatilor SC "Celhart Donaris". De asemenea, sursa citata a punctat faptul ca s-a reluat activitatea de productie, media zilnica fiind de circa 200 tone de hirtie pentru ambalaj.
Reamintim ca, in primul trimestru al acestui an, in urma unei analize economice detaliate, conducerea "Celhart Donaris" a decis ca se impune reprofilarea unitatii pe producerea de hirtie de ambalaj pentru carton ondulat si renuntarea la producerea de celuloza numai din materia lemnoasa pentru export, precum si la fabricarea hirtiei albita pentru tipar. In acest context, s-a trecut si la concedierea a 171 salariati, situatie in care unitatea a mai ramas cu 512 angajati, comparativ cu 683 inainte de aplicarea noi politici de personal.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu