Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un mort si un ranit, in explozia din Franta

Explozia de origine necunoscuta care s-a produs vineri la o facultate de chimie de la Mulhouse, in estul Frantei, a provocat moartea a cel putin o persoana si ranirea alteia, potrivit unui nou bilant furnizat de primarul orasului, transmite AFP.
La rindul lor, pompierii au anuntat ca explozia a provocat ranirea unei persoane, dintre care o femeie tinara care se afla in stare grava.
Explozia a fost urmata de un incendiu, au precizat pompierii, adaugind ca un plan de urgenta a fost activat imediat dupa declansarea acestuia.
Potrivit sursei citate, incendiul era pe cale de a fi stins la inceputul dupa-amiezei. Incendiul s-a declansat la parterul unei cladiri de trei etaje, unde se afla probabil un laborator.
Fondata in 1822, Scoala nationala superioara de chimie de la Mulhouse se afla in centrul un campus locuit de 8.000 de studenti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii