Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un minor a sustras un autoturism si l-a "parcat" pe strada Pietatii

Aflat in grija unei matusi - maica-sa este plecata in Spania din 2002, iar tatal l-a abandonat pur si simplu - Marian S., in virsta de 16 ani, zis "Golanu", indvid cu antecedente penale, a fost trimis in judecata, pentru furt de folosinta si conducere fara permis.
Potrivit dosarului penal definitivat de catre procurorii braileni, in noaptea de 13/14 aprilie 2005, "Golanu" a pus ochii pe Dacia cu numarul de inmatriculare BR-29-SAM, aflata in parcarea blocului D1, din Viziru I (capatul liniei 4). Folosind o cheie potrivita, el a descuiat portiera masinii, apoi a pornit motorul si s-a deplasat pe traseul Calea Calarasilor - cartier Hipodrom, pina in parcarea blocului A2 de pe strada Pietatii, unde autoturismul s-a oprit. Nemaiavind ce face, infractorul a abandonat Dacia sustrasa si a parasit zona.
Depistat ulterior de catre politistii rutieristi, minorul Marian S. a fost pus sub urmarire penala, mai ales ca a mai comis astfel de infractiuni. Oamenii legii au inapoiat, totodata, autoturismul proprietarului de drept, acesta renuntind la pretentiile materiale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii