Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un milion de euro pentru proiecte de informare europeana

Delegatia Comisiei Europene In Romania lanseaza programul Fondul Europa 2006 cu un buget de un milion de euro. Organizatiile non-profit din Romania, Uniunea Europeana, Bulgaria sau Croatia sint invitate sa propuna proiecte de informare europeana, cu un buget Intre 15.000 si 50.000 euro, ce trebuie trimise/depuse pina cel tirziu 27 martie 2006, la Centrul de Informare al Comisiei Europene.
Prioritatile Fondului Europa pentru Romania In anul 2006 sint sprijinirea activitatilor de informare/comunicare In vederea continuarii comunicarii pe teme europene si dupa momentul aderarii,
stimularea dezbaterii publice privind valorile Uniunii Europene In relatie directa cu valorile romanesti, aducerea informatiei europene mai aproape de casele oamenilor (la nivel local/regional), adaptind-o nevoilor lor specifice (copii, tineri, populatie rurala etc.), sustinerea dezvoltarii de retele active si functionale de informare europeana pe baza parteneriatelor nationale (locale /regionale) si/sau internationale.
Proiectele finantate prin Fondul Europa trebuie sa vina In completarea "Strategiei de comunicare a Delegatiei Comisiei Europene In Romania pentru 2005-2007", disponibila pe site-ul www.infoeuropa.ro - in sectiunea: Delegatia Comisiei Europene In Romania - Informare si Comunicare.
Ghidul Solicitantilor este disponibil integral pentru consultare la Centrul de Informare al Comisiei Europene, Calea Victoriei nr. 88, Bucuresti, sau la adresa www.infoeuropa.ro/fonduleuropa
Termenul limita pentru depunerea propunerilor este 27 martie 2006, ora 16:00. Propunerile de proiecte trebuie trimise Intr-un plic sigilat, prin posta Inregistrata (recomandata sau cu confirmare de primire), curier sau livrate personal la adresa Centrul de Informare al Comisiei Europene In Romania, Calea Victoriei 88, 010085 Bucuresti.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii