Mergi la conţinutul principal

Un micuț de la clasa pregătitoare B a Școlii „Fănuș Neagu”, campion la „Italian Star Ballet”

• Leo Toth a obținut două Locuri I și două Locuri II la categoria de vârstă 4-7 ani, la Concursul Internațional de dans sportiv care a avut loc în La Spezia, Regiunea Liguria, Italia, în perioada 20-22 octombrie • competiția internațională care s-a axat, anul acesta, pe stilul latin, liber, caraibian și paradans, cu o atenție deosebită pentru includerea și participarea sportivilor cu abilități diferite, a adunat laolaltă circa 3.500 de participanți

 

Leo Toth, elev la clasa pregătitoare B, prof. Gianina Ciupitu, de la Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila, a făcut cinste familiei, orașului, țării și instituției de învățământ brăilene, după ce a participat la cea de-a treia ediție a „Italian Star Ballet” - Concursul internațional de dans sportiv ce a avut loc în La Spezia, Regiunea Liguria, Italia, în perioada 20-22 octombrie 2023, obținând două binemeritate Locuri I și două Locuri II.

Astfel, potrivit conducerii școlii unde învață, Leo a obținut, în cele patru competiții în care a concurat cu mult avânt, următoarele rezultate: Locul I la dansul Samba și tot Locul I la Jive, la categoria de vârstă 4-7 ani; Locul II la dansul Cha Cha și Locul II la dansul Rumba, de asemenea la categoria de vârstă 4-7 ani. Nu e de mirare că micul campion la dans sportiv a ajuns celebru printre colegii și profesorii școlii unde învață și este tare mândru de medaliile cu care s-a întors din Italia.  

Concursul internațional de dans sportiv „Italian Star Ballet”, evenimentul internațional care a avut loc în perioada 20-22 octombrie a.c., în Palazzo dello Sport „Gianfranco Mariotti”, din La Spezia, este sponsorizat de Regiunea Liguria, din Italia. La concurs au participat circa 3.000 de sportivi din toate regiunile Italiei, precum și sportivi de toate vârstele, din străinătate. Concursul, care este unul cu adevărat spectaculos, celebrează dansul sportiv sub toate formele sale. Evenimentul din La Spezia este, de asemenea, celebru în toată lumea și pentru spiritul său extrem de incluziv, datorită prezenței la eveniment și a sportivilor paralimpici. Anul acesta, competițiile au fost rezervate disciplinelor stil latin, stil liber, dans caraibian și paradans, cu o atenție deosebită pentru includerea și participarea sportivilor cu diferite abilități.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro