Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un membru din Consiliul de Administratie al SC "CET" a demisionat

La finele lunii viitoare, mai precis la data de 23 februarie, este programata sedinta ordinara a Adunarii Generale a Actionarilor SC "CET", ocazie cu care va fi definitivata formula Consiliului de Administratie al societatii. Asta pentru ca unul dintre membri CA, Ion Patranoiu, a iesit din scena prin depunerea demisiei. Asa cum a explicat presedintele CA si, in acelasi timp, director general al SC "CET", Nicu Bajan, demisionarul Patranoiu a facut acest pas in contextul in care este incompatibil cu pozitia de mebru al CA, prin prisma prevederilor Legii societatilor comerciale. "Dumnealui este salariat al societatii si, deci, nu poate fi si membru in Consiliul de Administratie. Data limita pina la care se vor putea depune candidaturile, conform art. 135, pct.7 din Regulamentul CNVM nr.1/2006, este de 19 februarie", a spus Bajan.
Pina la demisia lui Patranoiu, structura CA al "CET" era urmatoarea: Nicu Bajan - presedinte, Ion Patranoiu, Mario Da'Ros, Laurentiu Picu si Marian Ghionu, - membri, acesta din urma fiind nou intrat in structura CA la "CET".
Pe ordinea de zi a aceleiasi sedinte mai apare stabilirea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al unitatii pe anul in curs, precum si stabilirea si aprobarea "datei de inregistrare" pentru identificarea
actionarilor care urmeaza a beneficia de dividende sau alte drepturi
si asupra carora se rasfring efectele hotaririlor adunarii generale
conform legii, propunerea Consiliului de Administratie pentru
aceasta data fiind 12 martie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii