Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un medic s-a implicat in ajutorarea familiei Raicu

Articolul "Bolnavi si saraci", aparut pe 29 decembrie 2007 in cotidianul "Obiectiv - Vocea Brailei", text ce zugravea suferintele familiei Raicu, nu a ramas fara ecou. O doctorita a fost profund impresionata de necazul familiei si a decis sa ia atitudine.
Reamintim ca intr-un bloc ANL, din cartierul Chercea, locuieste Raicu Angel, de 40 ani, pensionat pe caz de boala. Alaturi de sotia sa si cei doi copii, un baiat de 5 ani si o fetita care urmeaza sa implineasca 2 ani, traiesc din 250 lei la care se adauga indemnizatia de crestere a copilului. Barbatul este invalid, iar sotia sa are un handicap accentuat, degetele de la miini ii lipsesc, iar la un picioar nu are talpa. Cu toate acestea, femeia incearca sa se ocupe de toate, isi duce copiii la gradinita, face cumparaturi si plateste utilitatile.
Doctorita cu suflet mare este, de altfel, singura persoana care s-a implicat in ajutorarea familiei necajite. Aceasta a decis sa ofere familiei Raicu si copiilor acestora sacose pline cu fel de fel de alimente, dulciuri si o suma de bani pentru a le mai usura putin viata grea pe care o indura zi de zi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii