Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un martor sirian in cazul Hariri sustine ca a dat declaratii false

Un sirian, care se prezentase drept un martor-cheie audiat de catre comisia de ancheta a ONU in cazul asasinarii lui Rafic Hariri, a declarat, intr-un interviu difuzat de postul oficial sirian de televiziune, ca a depus marturie falsa, in urma unor amenintari, informeaza AFP.
Hussam Taher Hussam a afirmat ca marturia sa din cadrul anchetei asupra mortii fostului premier libanez a fost "in intregime falsa", precizind ca declaratiile i-au fost smulse "sub amenintare si contra promisiunii unor sume de bani astronomice", in scopul acuzarii unor personalitati siriene de uciderea lui Rafic Hariri.
"Siria nu are nici o vina pentru crima. Acuzatiile au fost fabricate", a declarat el in interviul difuzat duminica seara si care a durat o ora si jumatate.
Un raport al comisiei de ancheta dat publicitatii in octombrie a facut referire la "probe convergente" in ceea ce priveste implicarea serviciilor de informatii siriene si libaneze in asasinarea lui Rafic Hariri. La sfirsitul lunii, Consiliul de Securitate al ONU a adoptat rezolutia 1636 in care cere Siriei sa coopereze "fara rezerve si fara conditii" cu comisia Mehlis.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii