Mergi la conţinutul principal

Un junior cu greutate

Sportivul român Rareș Andrei Toader a cucerit medalia de argint la aruncarea greutății, joi, în prima zi a Campionatelor Europene pentru juniori ce se desfășoară în orașul suedez Eskilstuna, cu un rezultat de 20,78 m, titlul revenind polonezului Konrad Bukowiecki, cu un nou record al campionatelor - 22,62 m, în timp ce medalia de bronz a fost adjudecată de italianul Sebastiano Bianchetti - 20,71 m (personal best).
Constant peste 20 m, cu 4 aruncări mai bune decât acest prag important, Rareș Bogdan, component al CS Chimia Rm. Vâlcea, și-a dovedit talentul deosebit pe care îl are, după ce anul trecut a irupt în arena internațională, fiind vicecampion olimpic de tineret, la Jocurile Olimpice pentru Tineret, de la Beijing, în timp ce anul acesta are o medalie de bronz la CE de aruncări de iarnă, de la Leiria (Portugalia), unde a aruncat cu greutatea seniorilor, de 6 kg.
Celălalt finalist român al probei, Marius Musteață, a terminat întrecerea pe locul 9, cu 18,30 m, precizează Agerpres.
La 100 m, Ioan Melnicescu a reușit deja o performanță remarcabilă, calificându-se în finala probei-regină a atletismului, 100 m. După ce a prins semifinala, cu un timp excelent, 10"65/100, Melnicescu a alergat în semifinala a doua pentru a ocupa unul dintre primele 3 locuri, care dădeau dreptul din oficiu la finala de vineri, de la ora 18,15. Obiectiv ambițios, reușit, băcăuanul ocupând locul 3, în 10"74/100.
În schimb, calificat în semifinale cu Personal Best (10"65/100), celălalt sprinter român prezent la această probă, Petre Rezmiveș, a ratat ultimul act, fiind doar al 7-lea în semifinala 1, cu 10"92/100.
La aruncarea discului, Lenuța Burueană a ocupat în calificări locul 15, cu un rezultat de 45,15 m, oprindu-se în această fază a competiției.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro