Mergi la conţinutul principal

Un gard de beton de pe Şos. Buzăului, pericol pentru pietoni

• asta a sesizat, recent, consilierul PNL Brăila Constantin Sârbu cerând să se ia măsuri pentru a nu se ajunge la accidente nedorite în zona respectivă • din gard lipsesc bucăţi, iar în unele locuri sunt porţiuni de beton desprinse, care pot cădea în orice clipă • primarul Marian Dragomir a afirmat că ştie situaţia şi că urmează înlocuirea părţilor lipsă, cu precizarea că a preferat ca angajaţii Primăriei să acţioneze la reabilitarea drumurilor şi a parcurilor de joacă înainte de toate

 

Gardul de pe Şoseaua Buzăului, de vizavi de Parcul Monument, care se află într-o stare avansată de degradare, a intrat recent în atenţia consilierilor municipali. În cadrul şedinţei ordinare a CLM Brăila de la finele lunii iunie, consilierul PNL Constantin Sârbu a reclamat situaţia, precizând că, în opinia sa, gardul respectiv a devenit un real pericol pentru trecători şi a întrebat dacă Primăria nu poate lua măsuri pentru reabilitarea acestuia sau măcar pentru securizarea zonei. Trebuie subliniat că, într-adevăr ,din gard lipsesc bucăţi, iar în unele locuri sunt porţiuni de beton desprinse, care pot cădea în orice clipă.

“Aş avea şi eu o intervenţie vizavi de gardul care porneşte de la fabrica de covoare până la Comisariat. Este un gard vizavi de parc, deja este căzut în multe locuri. Cred că  pune şi în pericol viaţa cetăţenilor. Se poate întâmpla să treacă cineva şi să cadă o dală din aceea mare. Plus că sunt multe părţi rupte. Este un hăţiş acolo. Putem face ceva? Să reparăm acel gard? Sau, ştiu eu, măcar să punem în siguranţă zona. Este un gard destul de greu, nu ştiu dacă îl ştiţi”, a declarat Sârbu, la rubrica “Alte probleme”.

Primarul Marian Dragomir a afirmat că ştie foarte bine situaţia de acolo şi că urmează ca gardul respectiv să fie completat, acolo unde lipsesc părţi din el, cu toate că a adăugat că a preferat ca angajaţii municipalităţii să se concentreze pe reabilitarea drumurilor şi a spaţiilor de joacă în ultima perioadă.

Îl ştiu foarte bine. O să vă răspund. Urmează să fie completat cu acele plăci. Se ştie foarte bine că ele au fost distruse anterior preluării mandatului. A fost o investiţie ciudată acolo, nu vreau să fac mai multe comentarii. Urmează să fie completat cu plăcile acelea. Suntem într-o procedură, dar este foarte complicat la un moment dat să ai lucrări peste tot, să vrei să le termini pe toate şi să scoţi oameni de la asfaltări care să îi duci la reparaţii gard. Să scazi ritmul din altă parte, de la parcurile de joacă şi aşa mai departe. Am pus pe primul plan asfaltările şi într-adevăr am lăsat mai la urmă acest gard”, a conchis Dragomir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro