Skip to main content

Un fost membru PC a ajuns seful PLD

Conducere noua, aleasa democratic, la organizatia municipala PLD Braila. Simbata a avut loc, la teatrul "Maria Filotti", Adunarea Generala a Organizatiei municipale, in cadrul careia s-au desemnat structurile de conducere ale acesteia. La functia de presedinte al organizatiei au candidat trei persoane: Badiu Neculai, Hauk Neculai si Ionel Stanel Necula.
In ceea ce ar fi trebuit sa fie prezentarea sa, in fata colegilor carora le cerea votul, Badiu a precizat ca organizatia trebuie sa se concentreze pe alegerile europarlamentare si apoi pe cele locale si a adaugat ca, daca va fi ales, va renunta "la toate activitatile sale profesionale, pentru a se concentra exclusiv pe cea politica". La rindul sau, Neculai Hauk a explicat ca "este mai bine sa faci ceva, decit sa te plingi ca nu e bine" si ca, daca va iesi presedinte, isi propune sa faca din organizatia PLD una puternica, cu un potential uman ridicat. "Deciziile in cadrul partidului trebuie sa aiba caracter colectiv, sa nu se bazeze pe grosimea portofelului, asa cum se intimpla in PNL, de unde am plecat eu", a mai spus Hauk. Gura pacatosului adevar grait-a, mai ales ca, inainte ca PLD-ul sa se desprinda din PNL, organizatia locala liberala era condusa de Dan Sabau, actual lider interimar PLD...
In ceea ce-l priveste, Stanel Necula, fost membru PC, in virsta de 36 de ani, a vorbit despre valorile care, in opinia sa, fac dintr-un om politic un lider adevarat, calitati pe care, evident, el le poseda: tinerete, tenacitate, curaj, putere de munca, perseverenta, curaj. Astfel, Necula a vorbit despre faptul ca a cochetat cu politica doar in ultimii doi ani, ca are mai multe firme si asigura o piine la 200 de angajati si ca a urmarit multa vreme situatia politica din fotoliul din sufragerie, pina cind a inteles ca daca vrea cu adevarat sa se schimbe ceva, trebuie sa se implice: "Am gasit oameni cu capacitati deosebite din punct de vedere profesional in PLD, cu care cu siguranta pot construi in Braila, sub bagheta - sau sub bisturiul - domnului doctor Sabau, o organizatie puternica, ce poate da orasului un primar si un numar suficient de consilieri care sa-i asigure acestuia punerea in practica a programului sau".
In urma votului celor 200 de participanti la Adunarea Generala, Stanel Necula a fost desemnat presedinte al organizatiei. Potrivit declaratiilor liderului PD Horia Vasioiu, Necula ar urma sa fie si candidatul PLD pentru functia de primar al municipiului.
La actiunea de simbata a participat, dintre liderii importanti ai partidului, doar senatorul Dan Sabau, deputatul Gabriel Sandu fiind, probabil, mult prea ocupat cu organizarea partidului, ca sa-si mai faca timp si pentru a ajunge prin circumscriptie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu