Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un barbat a deschis focul intr-un consulat italian din Elvetia

Un barbat a deschis focul, miercuri, in interiorul Consulatului General al Italiei de la Lugano, in sudul Elvetiei, dar a fost imobilizat inainte de a se inregistra victime, a anuntat postul de radio local, citat de AFP.
Barbatul inarmat a patruns in cladire cerind sa fie dus in biroul Consulului, apoi a dechis focul tragind de trei ori, potrivit declaratiilor unor martori oculari pentru sectia in limba italiana a Radio Elvetia (RSI).
Dupa ce a deschis focul, fara a rani pe nimeni, barbatul, care era intr-o stare de agitatie vizibila, a incercat sa urce la etajul la care se afla biroul Consulului general. El a fost insa imobilizat de angajatii consulatului, care l-au predat ulterior politiei, potrivit sursei citate.
Atacatorul este un cetatean italian care se instalase de curind in cantonul Tessin, din sudul Elvetiei, regiune unde se vorbeste limba italiana.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii