Mergi la conţinutul principal

Un bărbat din Ianca, izolat la domiciliu, şi-a chemat amicii în vizită şi a dat petrecere

* autorităţile au intervenit, iar respectivul a fost dus într-un centru de carantină, unde va sta în următoarele 14 zile * amicii petrecăreţi au fost izolaţi la domiciliu * totodată, fiecare a fost amendat cu câte 5.000 lei

 

 

Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Brăila, în cursul zilei de luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 29 martie, ora 21.00, mai mulţi bărbaţi ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi ascultat muzică la domiciliul unui bărbat de 40 de ani din Ianca, persoană faţă de care era dispusă măsura izolării la domiciliu. Polițiștii au identificat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani. Direcţia de Sănătate Publică Brăila a fost informată cu privire la cele întâmplate, urmând ca faţă de cei 5 bărbaţi să se ia măsura izolării la domiciliu. De asemenea, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 5.000 lei fiecare, pentru încălcarea prevederilor O.M. 3/2020. Totodată, după cum se arată în comunicatul transmis de Prefectura Brăila, bărbatul de 40 de ani a fost condus într-un centru de carantină pentru 14 zile şi i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro