Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un autocar cu 50 de romani la bord a luat foc, pe o autostrada din Austria

Un autocar in care se aflau 50 de romani a luat foc, luni seara, pe o sosea in apropiere de Graz (Austria), insa, datorita interventiei prompte a soferului, nici unul din pasageri nu a fost ranit, iar ei si-au reluat marti calatoria, relateaza presa austriaca de marti, in editiile electronice.
Potrivit Kleine Zeitung online, incidentul a avut loc in jurul orei 21.30, autostrada A2, intre localitatile Unterpremstätten si Graz, iar focul a izbucnit la motorul autocarului, dintr-un motiv necunoscut.
Soferul autocarului a intervenit cu extinctorul de la bord pentru a stinge flacarile si - potrivit presei austriece - doar interventia lui rapida a facut posibila evitarea unui dezastru. Soferul a incercat sa stinga focul si sa evacuzeze pasagerii in acelasi timp. La fata locului au ajuns, in cele din urma, un echipaj format din 25 de pompieri.
Site-ul steiermark.orf.at relateaza ca unii dintre calatori au primti ingrijiri medicale, existind suspiciunea ca au fost intoxicati cu fum. "De exemplu, soferului i-a fost pusa o masca cu oxigen. Un medic l-a examinat, dar suspiciunile nu au fost confirmate", a declarat un reprezentant al Crucii Rosii austriece, citat de site-ul steiermark.orf.at.
In autocar se aflau 50 de romani care se intorceau din vacanta in Italia. Ei au fost preluati de un autocar si au fost adapostiti peste noapte in cladirea unui centru cultural din Unterpremstätten, unde le-au fost aduse paturi si paturi pliante. Ei si-au reluat marti calatoria, noteaza Kleine Zeitung online.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii