Mergi la conţinutul principal

Un aparat de aer condiţionat, ”drobul de sare” de pe strada Ana Aslan. Pericolul de pe Casa Modei

* trotuarul din dreptul clădirii, pe strada Ana Aslan, este blocat de mai bine de o săptămână, trecătorii fiind avertizaţi că trebuie să ocolească zona, deoarece cade tencuiala de pe faţadă * de fapt, se pare că de vină este un aparat de aer condiţionat, care s-a aplecat periculos, lăsând impresia poate să cadă în orice moment

 

 

 

 

Ca şi cum nu era suficient că în zona sediului Poliţiei Muncipiului de pe strada Ana Aslan pietonii sunt obligaţi să meargă pe carosabil, pentru că trotuarul este blocat de zecile de maşini parcate una lângă alta, mai nou nu se mai poate circula nici prin dreptul clădirii fostei Case de Modă. Acolo trotuarul este îngrădit cu benzi care interzic accesul, pe motiv că ar cădea bucăţi de tencuială de la înălţime, după cum informează un poster de pe vitrina parterului. Situaţia durează de ceva vreme şi nimeni nu dă vreun semn că ar face ceva pentru rezolvarea problemei. De fapt, se pare că nu tencuiala faţadei ar fi de vină pentru îngrădirea acelei porţiuni de trotuar, ci un aparat de aer condiţionat de la etajul 5 al imobilului, care, după cum se vede de jos, nu mai stă bine prins pe suportul său, lăsând impresia că ar putea să cadă în orice moment. Evident, dacă s-ar întâmpla un astfel de incident, nu e de dorit să treacă cineva prin zonă. Problema este că situaţia durează de mai bine de o săptămână şi, la cum stau lucrurile, nu se ştie dacă proprietarul respectivului aparat de aer condiţionat are de gând să întreprindă ceva pentru fixarea corespunzătoare a acestuia sau pur şi simplu aşteaptă ca legea gravitaţiei să îşi facă efectul, iar acesta să cadă, ca să scape toată lumea de un stres... Exact ca în povestea cu drobul de sare, care ar putea sau nu să cadă în capul cuiva, dar pe care nu se oboseşte nimeni să îl dea la o parte!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro