Mergi la conţinutul principal

Un anume POPA de la AUR la Șoșoaca

• aur-olaci, sos-osocaci, draci, colaci

 

SOS Alexandru! Domn profesor, domne’ v-a făcut-o alde madame Șoșoacă! Cică vă marginalizează că ”s-a transferat” un anume Adrian Popa de la AUR. Cică, transferul n-ar fi întâplător, de el fiind mulțumit și alde Cîrligea, dacă v-ați prins. Cum care Cîrligea? Ăla de vrea să ajungă, cum necum, în Parlamentul României. Acu e la AUR, dar poate bine mersi să se ducă și la Șoșoacă. Așadar, cum ar veni, Cîrligea stăpânește opoziția de extremă dreaptă, stângă, centru... din Brăila. Să-i fie de bine sau de rău după cum vă este drag sau nu Cîrligea, că tot vin Dragobetele. Sigur, Dragobetele vin și pentru Adrian Popa... În fine... Dacă tot vorbim de Ziua Îndrăgostiților am văzut o poză de ne-am tăvălit de râs. Păi, bre nea Alexandru, cum ai lăsat-o pe madama Șoșoaca să se țină de mână cu unul care... săracu... are certificat... știți dvs de care... Băiat bun Titiu, la fel ca Florinel care-a fost și el între iubitorii de Șoșoacă... asta până încep înjurăturile... Că nu te pui cu ăștia. Acuma, sincer, nu te pui nici cu ăia de prin preajma madamei. ”Eu nu-mi permit o mașină de 100.000 de euro. Și nici voi. Și mă întreb cum unul angajat la stat, un polițist, are o mașină de 100.000 de euro și ne sfidează dintr-un costum de 6.000 de euro. De unde ai tu atâția bani? Ești polițist, ești în slujba statului! Și dacă se uită acum la mine (la înregistrarea live transmisă pe internet), îi spun: îi știu numele și o să sesizez și eu Ministerul Afacerilor Interne, să știu și eu cum e posibil ca un polițist să aibă o mașină de 100.000 de euro. Pe mine mă deranjează! Da, din vânzare de droguri și prostituție, se știe clar, da? Ăsta-i adevărul!”. Doamna avocat, dar de denunț calomnios ați auzit? Nu știu care-i polițistul cu mașină de 100.000 de euro, că alde Chivu nu mai e la butoane, cel puțin pe față, dar de unde știi, mata, că este luată din droguri și prostituție? De ce ne umilești orașul și zici că ”Dacă vrea cineva să vadă ce înseamnă desțelenire și distrugere, ar trebui să vină la Brăila”. Ești de-acord domn Profesor Doctor Alexandru?! Că ai fost printre primii senatori ai României post-decembriste...
 ”Ziaristul” SOS Luiz Lazarus a declarat, la rândul său, în timpul vizitei prin oraș că „la Brăila AUR-ul a coclit”. Pe bune?! Băăăăăi, și AUR-ul este coclit, dar și SOS-ul vostru e expirat rău. Vomiți și faci indigestie! Noi, de la Scormonitoru, o să sesizăm Protecția Consumatorilor de Politică să dea amenzi de cel puțin 100.000 de euro. (SOS iute)

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro