Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un antrenor pleaca atunci cind vede ca echipa nu mai reactioneaza

Tehnicianul Gheorghe Hagi si-a reziliat, luni, contractul cu Poli Timisoara si a declarat ca un antrenor pleaca atunci cind vede ca echipa nu mai reactioneaza, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Felul in care a aratat echipa in teren a fost ultima picatura, nu spectatorii. Un antrenor pleaca atunci cind vede ca echipa nu mai reactioneaza. Un antrenor sta sau pleaca datorita rezultatelor", a afirmat Hagi, luni dupa-amiaza, pe Aeroportul International "Traian Vuia" la plecarea de la Timisoara
Hagi spune ca pleaca dezamagit de la Poli."Intr-un fel plec dezamagit, fiindca n-am venit ca sa stau asa de putin, dar, pina la urma, asta este viata de antrenor. Sincer, imi pare rau, cred ca Timisoara are posibilitati foarte mari ca sa devina o echipa protagonista a campionatului, asa cum am spus de multe ori, dar, in aceeasi masura, mi-am dat seama, in aceste sase luni, ca Timisoara mai are inca foarte multe de invatat", a declarat Hagi.
Hagi considera ca la Timisoara este nevoie de "o gindire unitara". "De multe ori v-am spus ca sint multe interese care fac rau echipei. Cred ca sint multe lucruri care influenteaza negativ succesul pe care toata lumea il asteapta, spectatorii, orasul. S-au creat conditii, s-a investit foarte mult, din acest punct de vedere nu sint probleme, Timisoara are tot ce trebuie ca sa se bata acolo sus. Se pare, insa, ca nu e rabdare, e multa presiune, legata de interesele fiecaruia, iar fara unitate de gindire e greu sa te duci la lupta si sa ai succes", a spus Hagi.
Gheorghe Hagi a afirmat ca tine foarte mult la disciplina, atit in teren, cit si in afara lui. "Eu, ca antrenor, cind am vazut cum a aratat echipa pe teren in ultimul meci, cu regret a trebuit sa nu mai merg inainte, pentru ca eu tin mult la vestiar, tin mult la atitudine, la dorinta de a juca bine, tin mult la disciplina, atit pe teren, cit si in afara lui si atunci cind vezi ca cei de linga tine arata cum arata in teren, a trebuit sa imi dau demisia de onoare. Din punctul meu de vedere, aveam un contract foarte bun, dar conteaza mai putin, cind vezi ca e foarte greu sa ai succes. Viata merge inainte, o data iese, cum a iesit anul trecut, la Galatasaray, anul asta n-a iesit", a subliniat Hagi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii