Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un șofer, posibil drogat, a intrat cu mașina într-un cap de pod, între Ianca și Oprișenești

* accidentul s-a produs în seara de 10 octombrie, iar polițiștii au constatat că tânărul de 28 de ani avea suspendat permisul de conducere * șoferul nu era băut, însă nu se putea ține pe picioare, ba chiar în autoturism a fost găsit un praf de culoare albă * șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice și are dosar penal

 

Posibil drogat, un șofer s-a oprit cu mașina într-un cap de pod. Accidentul rutier a avut loc duminică noapte, între Ianca și Oprișenești. Șoferul nu avea permis și nu se putea ține pe picioare, în mașină fiind găsit un praf alb, posibil droguri.

După cum au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila, la data de 10 octombrie, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism, un tânăr de 28 de ani a lovit parapetul podului situat între localitățile Ianca și Oprișenești. În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și a parapetului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma efectuării de verificări în bazele de date, polițișii au constatat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule. “Întrucât la momentul depistării tânărul avea în mână o țigară confecționată din foițe, vorbea incoerent și nu-și putea ține echilibrul, iar la controlul corporal și al autoturismului polițiștii au identificat, pe lângă foițe, și praf de culoare albă într-o bucățică de hârtie, șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat, precum și conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, au transmis polițiștii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii