Mergi la conţinutul principal
Magia sărbătorilor se apropie!

Un înger de Crăciun, ediția a VI-a

• Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, cu ajutorul “spiridușilor” de la Forumul Tinerilor Brăila, și-au propus să ajungă și anul acesta în casele unor copii buni, frumoși și luminoși, dar care se află într-o situație materială dificilă • dacă doriți să fiți voi îngerul care binecuvântează Crăciunul unui astfel de copil, vă așteptăm să vă alăturați campaniei noastre printr-un e-mail la adresa uningerdecraciun@gmail.com

 

Peste puțin timp ne vom bucura cu toții de magia sărbătorilor! Iar într-o lume magică, toți copiii ar trebui să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Doar au fost cuminți tot anul, așa cum le-au tot repetat “cei mari”, iar acum așteaptă ca Moșul să vină la ei cu sacul plin de jucării. Din păcate, se mai întâmplă și ca renii să încurce drumurile și să nu nimerească toate căsuțele copiilor, cum este cazul micuților care provin din familii cu lipsuri materiale. Se pare că la Polul Nord se ține mai greu pasul cu tehnologia... Dar noi ne-am gândit la o soluție pentru a-i veni în ajutor Moșului! Vom fi noi GPS-ul de care are nevoie și vom “ghida” sania încărcată de daruri, iar fiecare băiețel și fetiță își va primi cadoul mult așteptat.

 

Copiii ne trimit scrisori, împreună le îndeplinim dorința

Pentru al șaselea an la rând, cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” și Asociația “Pentru Adevăr”, cu ajutorul “spiridușilor” de la Forumul Tinerilor Brăila și Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub, organizează o nouă ediție a campaniei “Un înger de Crăciun”! Vă invităm să fiți alături de noi și împreună să aducem un strop de bucurie în sufletele unor copii buni, frumoși și luminoși, elevi care merg la școală și se străduiesc să învețe cât mai bine, dar care, din păcate, provin din familii cu posibilități financiare reduse, familii monoparentale sau care le spun “mamăși “tată” bunicilor. Ei știu însă că în fiecare an, în noaptea de 24 decembrie, Moșul vine la cei mici. Așa că s-au apucat deja să îi transmită gândurile și dorințele lor în scrisorele. Acestea vor ajunge în curând la redacția noastră, iar noi vom avea grijă să fie livrate mai departe, la Polul Nord. Evident că și în atelierul lui Moș Crăciun a început forfota, așa că simpaticul bătrânel se bazează pe noi, “îngerii”, să îl ajutăm să ducă la bun sfârșit misiunea de a ajunge la casele copiilor.

 

Este foarte simplu să deveniți “înger” de Crăciun pentru un copil:

Pasul 1: Trimiteți un e-mail la adresa uningerdecraciun@gmail.com în care vă anunțați intenția de a participa la campania noastră. Foarte important ca e-mailul să conțină numele dumneavostră și un număr de telefon (pentru a putea colabora mai eficient)!

 

Pasul 2: “Spiridușii” vor răspunde e-mailului și vor trimite o scrisoare a unui copil. Precizăm că scrisorile se vor trimite în ordinea sosirii solicitărilor din partea “îngerilor”. Mulți dintre cei care ne-au scris au și frați/surori. Ne-am bucura dacă se va găsi un “înger” și pentru aceștia din urmă.

 

Pasul 3: “Goana după cadou”! După ce ați primit scrisorica veți trece la cumpărături. Rugămintea noastră este să le dăruiți copiilor ce i-au cerut Moșului în scrisorică. Desigur, nu vă împiedică nimeni, dacă aveți posibilitatea, să le oferiți și alte lucruri. Puteți să vorbiți cu membrii familiei, prietenii sau colegii de muncă și să fiți o “ceată de îngeri” care îi oferă cadoul copilului.

 

Pasul 4: Când cadoul este gata, vă așteptăm să îl livrați la atelierul nostru (redacția cotidianului “Obiectiv”) din Strada Mihai Eminescu nr. 56, etaj 2. Atunci când veți solicita o scrisoare veți primi în e-mail sau la telefon toate detaliile despre livrarea cadourilor și data limită până la care le puteți aduce.

 

Odată colectate toate cadourile de la “îngeri”, organizatorii campaniei și “spiridușii” de la Forumul Tinerilor din România - Brăila vor merge împreună cu Moș Crăciun la școlile în care învață copiii și le vor oferi cadourile mult așteptate. Vă asigurăm că toate darurile vor ajunge la prichindei. Vă vom ține la curent cu derularea campaniei în ediția print și online a cotidianului “Obiectiv”.

 

La fel ca la edițiile precedente, pentru persoanele care doresc să se alăture campaniei, dar cărora timpul nu le permite să meargă la cumpărături, se pot face donații în bani, iar voluntarii noștri vor avea grijă să le achiziționeze copiilor tot ce au scris că își doresc. Donații puteți face și în contul Asociației “Pentru Adevăr”:

 

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

 

Și în acest an Magia Crăciunului vine de la noi! Fiți “îngerii” care binecuvântează Crăciunul unui copil mai puțin norocos!

 

Îndeplinește-i dorința, oferă-i darul mult așteptat sau donează!

 

 #impreunadecraciun

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro