Mergi la conţinutul principal

Ultimul onor. Caporalul Florinel Lupu a trecut în eternitate la vârsta de 35 de ani

• acesta fusese diagnosticat cu neoplasm al sinusului maxilar drept și urmase un tratament în Turcia, la o clinică de specialitate • trupul neînsuflețit a fost depus la Capela Militară „Sfinții Martiri Brâncoveni”, iar înhumarea va avea loc miercuri, 10 iulie • pe 1 martie a.c., instrumentiștii de la Muzica Militară a Garnizoanei Brăila au susținut un concert caritabil pentru colegul lor

 

Caporalul Florinel Lupu, de la Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, a pierdut lupta cu boala. În luna noiembrie ar fi împlinit vârsta de 36 de ani.

„Cu adâncă tristețe deplângem plecarea prematură pe drumul veșniciei, la data de 5 iulie, a celui care a fost caporal clasa a III-a Lupu Florinel - omul, fiul, soțul, tatăl și colegul al cărui ideal în viață l-a constituit, deopotrivă, grija față de familie și slujirea patriei ca militar”, precizează surse din cadrul Garnizoanei Brăila.
Caporalul clasa a III-a Florinel Lupu s-a născut la data de 13 noiembrie 1988, la Brăila și a activat în cadrul Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila, încă din anul 2009, la secția de percuție. Om de aleasă ținută morală, cu un suflet nobil, de o mare profunzime și trăire interioară - așa va ramâne Florinel Lupu pentru toți cei care l-au cunoscut, militari sau civili. Acesta fusese diagnosticat cu neoplasm al sinusului maxilar drept și urmase un tratament în Turcia, la o clinică de specialitate, însă a pierdut lupta cu această maladie cruntă, care a evoluat rapid.
„Alături de familie, noi, prietenii, camarazii din Garnizoana Brăila, ne exprimăm compasiunea și regretul pentru dispariția celui care a fost caporalul clasa a III-a Lupu Florinel și îi dăm ultimul onor. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Militară „Sfinții Martiri Brâncoveni” a Garnizoanei Brăila, iar înhumarea va avea loc miercuri 10 iulie 2024. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, au scris militarii Garnizoanei Brăila într-o postare făcută în mediul online.

Pe 1 martie a.c., instrumentiștii de la Muzica Militară a Garnizoanei Brăila au susținut un concert caritabil pentru colegul lor, caporal clasa a III-a Florinel Lupu, la Centrul de Creație, întrucât suma necesară pentru tratament depășea 60.000 de euro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro