Mergi la conţinutul principal

Ultimul ”asalt” al muncitorilor ”Concivia” pe terenul din spatele Muzeului Brăilei

* după pauzele lungi și dese din ultimele luni, echipele de lucru au apărut pe șantier zilele trecute și par hotărâte să se încadreze în termenul final de execuție al viitorului mini-parc, stabilit pentru data de 15 noiembrie a.c.

 

 

 

După cum se știe, terenului din spatele Muzeului Brăilei, devenit de ani de zile o pârloagă plină de buruieni (inclusiv scaieţii specifici Bărăganului brăilean) i s-a dat o utilizare  recreativă, prin proiectul “Regenerare zone urbane degradate”.  Cotidianul nostru a prezentat de câteva ori acest proiect, însă altul este baiul. Ca peste tot, în orice investiţie cât de mică, se acordă invariabilul termen de execuţie de 12 luni şi nu de puţine ori cu prelungiri. Chit că “marea lucrare” se poate termina în câteva luni! Asta dacă se munceşte intens,  fără clasicele “pauze lungi şi dese” luate de cei câţiva constructori care sunt de obicei pe șantier. Aşa cum este şi cazul amintitului perimetru regenerabil unde, de câteva zile  (şi după “n” întreruperi) s-a reluat, în forţă, lucrul. O construcţie din lemn a prins contur, s-a turnat o alee betonantă, iar după ”pozarea” cablurilor electrice, stâlpii pentru iluminat sunt deja  pe poziţie. Încercând să aflăm de la meseriaşii firmei ”Concivia”, titulara de contract, dacă se va mai întrerupe lucrul, aceștia au dat din umeri: “ Nu ştim, facem ce ne spun şefii…”. Iar nouă şi brăilenilor ne rămâne  doar speranţa (şi necesitatea) ca asaltul constructorilor să fie ultimul, şi cât mai repede finalizat. Pentru respectarea termenului de execuție prevăzut în contract, mai exact data de 15 noiembrie a.c. Dar mai ştii ce “neprevăzute” intervin…

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro