Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultimatum pentru primarul Cibu

Primarul Constantin Cibu mai are timp pina la inceputul saptaminii viitoare pentru a lua masuri in vederea intrarii in legalitate a transportului public de calatori in regim de maxi - taxi si de a-i pedepsi pe cei care s-au facut vinovati de modificarile traseelor, precum si de celelalte nereguli cu care se confrunta acest serviciu. Avertizarea a fost facuta in cursul acestei saptamini de catre viceprimarul Daniela Vasioiu, care a declarat ca, daca primarul nu va lua masurile necesare, va sesiza la inceputul saptaminii viitoare organele de cercetare penala cu privire la neregulile din cadrul serviciului de transport public de calatori in regim de maxi - taxi: "Eu am facut mai multe informari catre primar, in care am aratat neregulile care sint si in care am cerut sa se ia masuri. De fiecare data ori nu am primit raspuns, ori am fost amenintata si s-a tipat la mine sa imi vad de treaba si sa nu ma mai bag. In cea mai recenta informare catre primar am spus clar ca imi declin orice responsabilitate pentru ce se intimpla, deoarece am incercat sa pun lucrurile la punct, dar factorul de decizie, adica dumnealui, nu a vrut sa coopereze. Nu mai am ce sa fac decit sa sesizez organele de cercetare penala, sa le pun la dispozitie orice documente am strins referitor la toate acestea, si sint dosare intregi, si sa astept sa se ia masuri. Acum o luna i-am spus primarului ca are termen pina la 1 mai sa rezolve toate neregulile, sa se intre in legalitate. A trecut mai mult de atunci si tot nu am primit nici un raspuns. Asa ca nu ramine decit sa fac ce am promis, si anume sa informez organele competente sa faca cercetari in acest caz".
Interesant este insa daca si cum va decide primarul sa rezolve neregulile din acest serviciu, din moment ce, de cel putin doua ori, a recunoscut in mod public ca modificarile la traseele licitate de operatorii privati s-au facut cu stiinta si aprobarea sa, de catre seful serviciului, Dan Gheorghe. Mai mult, Cibu a afirmat ca nu vede unde este problema, atita timp cit autobuzele si microbuzele "Braicar" nu fac fata pe acele trasee, iar populatia este acum multumita. Totodata, desi atit viceprimarul Vasioiu cit si o parte din consilierii municipali au solicitat demiterea sefului serviciului, Dan Gheorghe, pina in acest moment, nici o masura nu s-a luat impotriva acestuia, iar primarul Cibu sustine ca Gheorghe nu este chiar atit de vinovat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii