Mergi la conţinutul principal

Ultima zi din Campania «Fii tu cel care trimite un copil la şcoală!»

Campania umanitară pentru "boboci", intitulată "Fii tu cel care trimite un copil la şcoală!", organizată de Asociaţia Partida Romilor şi susţinută de cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei" a ajuns la final. În cadrul evenimentului dedicat micuţilor ce intră la şcoală în acest an şi au nevoie de ghiozdan şi rechizite s-au adunat din fonduri de la asociaţia organizatoare, Şcoala "Anton Pann" şi ziarul "Obiectiv Vocea Brăilei" 54 de ghiozdane, însă doar 36 dintre acestea au şi rechizite potrivite pentru clasa pregătitoare.
Ar mai fi nevoie de caiete, creioane, culori, penare şi blocuri de desen pentru alte 18 ghiozdane. Reamintim că ghiozdanele vor ajunge în weekend-ul ce vine la "bobocii" din cartierul brăilean Lacu Dulce şi, în funcţie de posibilităţi, şi la alţi micuţi defavorizaţi din Constantineşti, Spiru Haret, Lanurile, Valea Cânepii, Viziru, Vişani, Însurăţei şi Drogu.
Este de apreciat şi faptul că la sediul asociaţiei s-au prezentat mai multe persoane care şi-au exprimat intenţia de a ajuta mai mulţi copii din localităţile menţionate, însă amintim că gestul acestora poate fi de un real folos dacă se întâmplă cel târziu astăzi, fiindcă de luni începe anul şcolar. Cei care doresc să repete gestul nostru o mai pot face la sediul Asociaţiei Partida Romilor din Calea Călăraşilor, nr. 8. (telefon: 0339/102.143).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro