Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uite cine si cum se plinge!

Organizatia PSD Braila se plinge ca nu are bani pentru a plati singura un sondaj de opinie privind viitoarele alegeri pentru postul de primar al municipiului. De fapt, seful PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, se vaita de lipsa acestor bani, care de altfel nici nu sint multi: 5.000 de euro, in loc de 15.000 de euro, deoarece sondajul nu va mai fi unul foarte complex, cum se dorea initial. Si asta din cauza ca era prea scump, iar alte partide n-au dorit sa puna banii la gramada cu PSD, pentru a face un sondaj comun. Sincer, sa-l auzi tocmai pe Stancu cum se plinge ca partidul n-are 5.000 de euro mi se pare de ris. Daca asta ar fi spus-o portarul de la sediul PSD Braila, ar fi putut parea credibil, dar sa-l auzi pe ditamai multimiliardarul sef de partid ca se vaita in asemenea hal, pentru niste amariti - la nivelul multor pesedisti braileni - de 5.000 de euro, mi se pare o scena jucata extrem de prost.
Dar nu asta este esential, ci motivatia pe care o da Stancu privitoare la aceasta saracie lucie a PSD Braila: "Noi nu sintem atit de bogati, ca nu sintem la guvernare, sintem intr-o perioada in care stam mai prost cu banii". Faza cu "noi nu sintem la guvernare", spusa de un sef de Consiliu Judetean, al carui partid controleaza nu doar plenul CJ, ba de multe ori si pe cel al Consiliului Local Municipal, pare chiar penibila. Pai, cine e la putere in judet in momentul de fata, daca nu PSD? O fi PCCOFPP - Partidul Celor Care O Fac Pe Prostii - si noi nu stim? Dar adevarul gol-golut, dezvaluit involuntar de Stancu in aceasta explicatie, face toti banii, ca sa zic asa: PSD sta mai prost cu lovelele acum, spre deosebire de alte vremuri, cind se afla cu totul la putere. Mai exact, Stancu recunoaste, senin, ceea ce de fapt alegatorii stiau de mult: guvernarea aducea automat bani multi PSD-ului. Pe ce cai se realiza asta este de la sine inteles, ca doar nu oficiale. E, uite, doar pentru acest motiv si tot e bine ca nu se mai afla PSD la guvernare! Macar asa aflam cit sint de zgirciti unii, daca nu saraci.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii