Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucraineanul Andriy Karpov a cistigat etapa din Romania a Cupei M.A.C.E.C.

Simbata dupa - amiaza, pista stadionului Municipal a gazduit unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului desfasurate la Braila, semifinala Cupei Europei Centrale si Cupa Memorial E. Botezatu - G. Voiculescu, competitii de dirt track, la care au participat sportivi din sase tari.
Asa cum anticipa Tinca Amza, directoarea CSM -ului, competitia a fost o adevarata sarbatoare europeano-braileana.
Din pacate, in lupta pentru podium nu s-au putut angrena si alergatorii braileni, Alexandru Toma si Fanica Popa, nu pentru ca nu ar avea valoare ci pentru ca i-au "tradat" motoarele. Astfel ca cea mai buna clasare romaneasca a reusit-o Mircea Agrisan, locul al saptelea, in timp ce braileanul Alexandru Toma, cel care anul trecut a obtinut medalia de argint in finala, a ocupat acum doar locul al optulea.
Competitia a fost cistigata de cel mai in forma sportiv, Andriy Karpov, din Ucraina, cel care a acumulat cel mai mare numar de puncte dupa 20 de manse.
Primii opt clasati in aceasta competitie si-au disputat Cupa Memorial "Eugen Botezatu - Gica Voiculescu". Cupa i-a revenit anul acesta polonezului Janusz Slaczka.
Nicu Nita, vicepresedintele federatiei de specialitate, a fost multumit de modul in care clubul organizator CSM Braila s-a achitat de calitatea de gazda si a promis ca in 2007 va face toate demersurile pentru ca la Braila sa se organizeze trei competitii internationale de dirt track: "Organizarea acestei etape semifinale a fost ireprosabila iar, prin eforturile pe care le-a facut Tinca Amza, directoarea CSM-ului, pista stadionului Municipal a fost omologata de catre reprezentantii forului de specialitate astfel ca, anul viitor vom putea sa le facem mai multe surprize placute iubitorilor sportului cu motor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii