Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucis dintr-un pumn

Suparat ca a fost parasit de iubita, un constantean care se mutase in Baraganu a vrut, ieri, sa-i ceara explicatii femeii, insa a fost intimpinat de noua cucerire a acesteia, care l-a pocnit in fata si l-a lasat lat, fara suflare.
Surse judiciare ne-au precizat ca victima agresiunii este Virgil Simion, 29 ani, din Medgidia, care locuia fara forme legale in Baraganu. Potrivit primelor investigatii, tinarul fusese parasit recent de iubita si, dupa ce si-a facut curaj cu citeva paharele de alcool, s-a dus la aceasta acasa, intr-un apartament al unui bloc situat in centrul comunei, pentru a-i cere socoteala. Dupa ce s-a certat cu femeia, din casa a iesit noul prieten al tinerei, care l-a trimis la plimbare pe Simion si, tratat cu ignoranta de scandalagiu, l-a "linistit", lovindu-l cu pumnul, in plina figura. Simion a cazut lat si a murit instantaneu, sub privirile impietrite ale fostei iubite.
Trupul inert al tinarului ucis dintr-un pumn a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei si elucidarea cauzei mortii.
Ieri, in jurul orei prinzului, citiva judiciaristi de la Politia Judetului, coordonati de procurorul criminalist Mircea Ionescu, s-au deplasat la Baraganu, pentru a stabili imprejurarile agresiunii si pentru a-l ancheta pe batausul lui Simion, care va fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, infractiune pedepsita cu pina la 15 ani de inchisoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii