Mergi la conţinutul principal

Ucis de un copac la Cantonul Silvic Gura Siretului

un bărbat de 65 de ani din Vădeni, care se afla la Canton pentru a aduna nişte lemne de foc, întrucât se făceau tăieri programate, şi-a găsit sfârşitul • la un moment dat, la tăierea unui arbore, deşi pădurarul le-a spus tuturor să se dea deoparte, bărbatul a mers să îşi ia toporul • din păcate, copacul a căzut exact atunci şi l-a lovit în cap

 

Şi-a găsit sfârşitul după ce i-a căzut un copac în cap. Un tragic incident s-a produs, miercuri dimineaţa, la Cantonul Silvic nr. 5 Gura Siretului, unde erau programate tăieri de arbori şi câţiva bărbaţi au venit să adune lemne pentru foc.

În jurul orei 10.00, poliţiştii de la Postul Comunal Vădeni au fost sesizaţi de un  pădurar al Ocolului Silvic Brăila cu privire la faptul că a decedat un bărbat de 65 de ani, din Vădeni. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrului bărbatului în apropierea trunchiului de copac. Acesta prezenta leziuni la cap.

Din cercetări a reieşit faptul că, în ziua de 24 octombrie, bărbatul în cauză şi alţi doi, toţi din Vădeni, au vorbit cu pădurarul pentru a le da voie să adune şi ei lemne de foc de la copacii care se tăiau în zona Cantonului Gura Siretului. La un moment dat, unul dintre bărbaţi ajuta la tăierea unui arbore marcat, timp în care pădurarul i-a atenţionat pe ceilalţi să stea la distanţă, tocmai pentru a se evita accidentele. Numai că, bărbatul de 65 de ani s-a dus în zona unde se tăia copacul să îşi ia toporul. Chiar atunci copacul a căzut şi l-a lovit în cap pe bărbat. Din păcate, el nu a mai scăpat viu, leziunile fiind grave.

Trupul neînsufleţi a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro