Mergi la conţinutul principal

Turneul de șah „Universul campionilor” la Muzeul Brăilei „Carol I”

* cea de-a II-a ediție a turneului se va desfășura, concomitent, în Sala „Regele Ferdinand I și Regina Maria” și la Centrul Diversității Culturale * turneul, coordonat de Iulian Preda, președintele Clubului Sportiv de Șah „Micul Prinț” Brăila, reunește șahiști din Ucraina , Republica Moldova , Germania și România,  în trei secțiuni

 

 

 

Start în ediția a II-a a Turneului „Universul campionilor” - Concurs de șah clasic, care se desfășoară, în perioada 11 - 13 august, la sediul Muzeului Brăilei „Carol I”, Sala „Regele Ferdinand I și Regina Maria” și Centrul Diversității Culturale (Piața Traian nr. 3). Deschiderea evenimentului coordonat de Iulian Preda, președintele Clubului Sportiv de Șah „Micul Prinț” Brăila, a avut loc vineri, 11 august, ora 13.00. Arbitri ai ediției a II-a a Turneului „Universul campionilor” sunt: Lucian Jugaru și Cosmin Dobrescu, sponsor principal TEHNONAV, iar parteneri ai concursului: Muzeul Brăilei „Carol I”, Aqua Carpatica, Rompetrol și „Bella Italia” Brăila.

Potrivit organizatorilor, la ediția de anul acesta a turneului de șah clasic, de la Brăila - eveniment care se bucură de o mare popularitate în rândul jucătorilor de șah din țară și din străinătate - și-au anunțat participarea jucători de la cluburi din Ucraina , Republica Moldova , Germania și, bineînțeles, România.

Turneul „Universul campionilor” se va desfășura pe trei secțiuni: under 8, la care se vor premia locurile 1-3 la fete și băieți; secțiunea under 14, la care se vor premia locurile 1-3, fete și băieți, la 10,12 și14 ani; turneul principal, rezervat juniorilor și seniorilor cu Rating până în 1800, unde se vor acorda premii în bani, cupe și medalii la primii 6 clasați.

„Clubul nostru oferă oportunitatea tuturor categoriilor de vârstă să participe la cea mai importantă probă , șah clasic, la care pot obține norme și categorii sportive, pe lângă premiile puse în joc. Nu în ultimul rând, invitații noștri se vor bucura, de asemenea, de manifestările prilejuite de „Zilele Municipiului Brăila”, ne-a precizat Iulian Preda, coordonatorul turneului, președintele Clubului Sportiv de Șah „Micul Prinț” Brăila.  

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro