Mergi la conţinutul principal

Turneu naţional de pregătire la volei

• competiţia organizată pe 28 şi 29 septembrie, la Brăila, de clubul Sport Plus, face parte din proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” finanţat de CJ

 

Pe 28 şi 29 septembrie, clubul Sport Plus Brăila organizează un turneu naţional de pregătire la volei fete, competiţie care face parte din proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” finanţat de Consiliul Judeţean Brăila.

Participă câte patru echipe la fiecare categorie de vârstă.

La minivolei, unde sunt angrenate în competiţie fetele cu vârste până în 12 ani, participă Sport Plus Brăila, CSS Galaţi, CSS Focşani şi HV Juvenil Iaşi, iar la speranţe, unde vor evolua echipele formate din voleibaliste cu vârste până în 14 ani, participă Sport Plus Brăila, CSS Focşani, CS Medgidia şi HV Juvenil Iaşi.

La U12 se va juca în sala de sport a şcolii Al. I. Cuza, iar la U14 la liceul Nicolae Iorga. Sâmbătă vor fi două etape a câte două meciuri fiecare, prima începe la ora 09.30, cea de-a doua la 16.00, iar duminică primul meci va avea loc la ora 09.30. La ambele turnee se respectă modul de desfăşurare al meciurilor de la competiţiile oficiale.

“Suntem în plină pregătire în etapa precompetiţională, după turneul de verificare de la Iaşi în care am urmărit manifestarea achiziţiilor tehnice la nivel individual. Începând cu acest turneu dorim să punem aceste achiziţii tehnice în registrul modelului de joc la nivelul fiecărei categorii de vârstă. Este un prim pas de la care plecăm, pentru a ne prezenta în competiţii la standardele cerute de acestea. Până în jurul datei de 20 octombrie, beneficiind de sprijinul proiectului «Volei, pas către performanţă în sportul brăilean» finanţat de Consiliul Judeţean, avem programate mai multe jocuri de pregătire, în special la categoria speranţe. Ar fi o mare bucurie pentru noi ca la meciurile pe care le organizăm în weekend la Brăila să avem printre spectatori şi reprezentanţi ai CJ care să vină să vadă la lucru cele două echipe brăilene”, ne-a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului Sport Plus Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro