Mergi la conţinutul principal

Turneu de șah în sistem închis, organizat de clubul Orizont 64

• au participat 12 șahiști cu vârste între 5 și 9 ani • toți au primit cupe, trofee, diplome, medalii și dulciuri • “A fost un turneu special pentru clubul Orizont 64 care, pe 29 mai, a premiat prima serie de șahiști legitimați după perioada de pandemie”, spune Ionel Balcan

 

În perioada 20-29 mai, la sediul clubului Orizont 64, a avut loc un interesant turneu de șah, în sistem închis, la care au participat 12 șahiști cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani.

“Turneul a avut loc la sediul TSD, unde își desfășoară activitatea clubul Orizont 64, și pot spune că, deși au participat doar 12 jucători, competiția a fost una de înalt nivel, spectaculoasă. Turneul a fost organizat cu prilejul Zilei Internaționale a copilului”, a ținut să precizeze Ionel Balcan, vicepreședintele clubului Orizont 64 și cel care se ocupă de pregătirea viitorilor performeri.

După disputarea celor 11 runde, în sistem închis, s-au stabilit clasamentele pe categorii de vârstă.

Cu 9 puncte din 11 posibile, Adrian Manole a câștigat turneul. Pe locul al doilea s-a clasat Matei Leorda, pe al treilea Ionuț Dinulescu iar pe poziția a patra Daniel Avram.

La U7 s-a impus Marta Matei cu 7 puncte, la U9 victoria i-a revenit jucătoarei Maya Pantazescu. Alexei Leorda s-a clasat pe poziția a doua la U8, secțiune la care colegul lui, Alexandru Dinulescu, s-a clasat pe locul al treilea.

Iustin Androiu a câștigat competiția la U6 iar Vladimir Marta s-a impus la U5.

Andrei Hagiu și-a trecut în cont locul al doilea la U7, iar Andrei Furfurică s-a clasat pe locurile 2-3 la U8.

Toți participanții au primit cupe, trofee, diplome, medalii și dulciuri din partea clubului Orizont 64.

“A fost un turneu special pentru clubul Orizont 64 care, pe 29 mai, a premiat prima serie de șahiști legitimați după perioada de pandemie. Sperăm ca pe viitor, în jurul celor 12 jucători să mai cooptăm tinere talente și să revigorăm șahul de performanță brăilean”, ne-a declarat Ionel Balcan, candidat maestru în șah, vicepreședintele clubului Orizont 64.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro