Mergi la conţinutul principal

Tur de forţă pentru atletul veteran Victor Ilie

Atletul veteran Victor Ilie a făcut un tur de forţă şi în două zile a reuşit să încheie două concursuri, un ultramaraton la Arad şi un maraton la Braşov. Cu prilejul competiţiei de la Braşov, maratonistul brăilean a ajuns la borna 220. "Maratonul Internaţional de la Braşov a fost un eveniment deosebit în opinia mea, în primul rând datorită cadrului pitoresc şi unic în care s-a desfăşurat. Startul s-a dat în centrul oraşului, în Piaţa Sfatului, mai precis între Biserica Neagră şi Casa Sfatului şi tot acolo a avut loc şi sosirea, iar pe traseu am trecut pe lângă multe obiective turistice. Cu o zi înainte am participat la ultramaratonul de la Arad, acolo am alergat pe distanţa de 52,750 km. A fost de asemenea un prilej de a mă reîntâlni cu un vechi prieten Lucian Neagu, un atlet veteran cu care am mai alergat şi la alte competiţii în Europa", a explicat Victor Ilie.
Înainte de aceste două concursuri, Victor Ilie a mai participat la maratonul de la Chişinău, la cel de la Düsseldorf, unde a realizat cel mai bun timp din acest an, 3 ore şi 39 de minute, la maratonul Regal de la Sinaia, la semimaratonul internaţional Bucureşti şi la cel de la Copenhaga. "La Copenhaga am mai stabilit un alt record personal pentru că Danemarca a fost a 63-a ţară în care am alergat", a mai spus Ilie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro