Mergi la conţinutul principal

Tupeu! Bărbatul din Făurei acuzat că și-a violat nepoțica a cerut arest la domiciliu

* la sfârșitul săptămânii trecute, Judecătoria Făurei a respins ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Mustafa Fănel de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu * instanța a admis propunerea Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei și a prelungit durata măsurii arestării preventive a inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de viol * în seara de 4 martie, bărbatul de 43 de ani a rămas doar cu nepoata sa de 5 ani și 8 luni și a întreținut cu aceasta un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra * la Judecătoria Făurei s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpat

 

 

 

 

Bărbatul din Făurei, acuzat că și-a violat nepoțica în vârstă de aproape 6 ani, asta după ce a rămas singur cu ea la domiciliu, după cum au stabilit anchetatorii, a cerut să se mute în arest la domiciliu. Individul acuzat de viol a ajuns în spatele gratiilor la începutul lunii martie, dar după o lună ar fi vrut să plece acasă. Nu a avut câștig de cauză la instanță.

Potrivit datelor prezentate pe site-ul Judecătoriei Făurei, la ședința din data de 30 martie, se respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Mustafa Fănel de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. “Admite propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei. Prelungește durata măsurii arestării preventive a inculpatului Mustafa Fănel, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, prev. de art.218 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 06.04.2023, până la data de 05.05.2023 inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, este soluția pronunțată la instanță.

După cum v-am informat, pe 6 martie, organele de cercetare penală din cadrul Poliției orașului Făurei au dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 de ore față de inculpatul Mustafa Fănel, de 43 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, iar la Judecătoria Făurei s-a dispus luarea măsurii arestării preventive.

Din probatoriul administrat în cauză, arată procurorii, până la acest moment al urmăririi penale, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în seara zilei de 4 martie, în jurul orei 19.00, profitând că ceilalți membri ai familiei plecaseră temporar de la domiciliul său din oraș Făurei și rămăsese doar cu nepoata sa M.R.M., în vârstă de 5 ani și 8 luni, care se afla în îngrijirea sa și a soției sale, inculpatul Mustafa Fănel a întreținut cu aceasta un raport sexual oral. “El a profitat de imposibilitatea minorei de a-și exprima voința și a se apăra, precum și de împrejurarea că aceasta are o deficiență de vorbire, astfel că nu a putut relata despre fapta comisă de inculpat”, au precizat anchetatorii.

Urmare a propunerii formulate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, la Judecătoria Făurei s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpat, pe o durată de 30 de zile,începând cu data de 7 martie. Acum s-a mai adăugat o lună de arest, cel puțin după decizia primei instanțe. Inculpatul a formulat contestație, în data de 3 aprilie, după cum se arată pe site-ul instanței, iar decizia finală va fi luată la instanța superioară în perioada următoare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro