Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa "Voltaj" a facut furori la Braila

Concertul de duminica seara de pe Esplanada Dunarii a scos din casa sute de braileni dornici de distractie. Anuntul ca trupa "Voltaj" va concerta la Braila, i-a facut pe multi dintre acestia sa-si gaseasca drum spre platou si un loc cit mai aproape de scena, cu mai bine de o ora inainte de inceperea show-ului. Concertul a fost deschis de cele trei fete de la "Heaven". Au pasit cu stingul, din pacate, inca de la prima piesa, ele facind dovada clara ca in locul lor cinta un simplu CD: pentru citeva secunde, discul s-a incapatinat sa nu mai ruleze, spre dezamagirea publicului care le-a taxat cu fluieraturi si huiduieli. Simtindu-se cu "musca pe caciula", fetele au tinut sa precizeze la finalul piesei ca "nu a fost ceea ce s-ar fi putut crede, ci doar o mica pana de curent", replica la care brailenii si-au manifestat sonor scepticismul. Au continuat apoi sa mimeze alte citeva piese cu care s-au lansat pe piata muzicala, incercind sa dezmorteasca publicul pentru ceea ce avea sa urmeze: o ora de concert live cu trupa "Voltaj". Aparitia pe scena a baietilor de la "Voltaj" a transformat Esplanada Dunarii intr-un imens ring de bucurie si dans. Pentru prima data in concert in fata publicului brailean, cei cinci membri ai formatiei au demonstrat, o data in plus, ca stiu sa alcatuiasca o echipa adevarata si sa faca o muzica buna. Fara sa aiba parte de vreo "pana de curent", baietii au cintat live, fapt laudabil si de apreciat pentru cei care vor sa se numeasca artisti. Componentii trupei Voltaj-Calin Goia (voce), Gabi Constantin (chitara), Vali Ionescu (bass), Boby Stoica (clape) si Oliver Sterian (baterie) au cintat piese de pe cel mai recent album, "Revelator", cum ar fi noul single "MSD2" (Mai sus de locul 2), dar si piese mai vechi fredonate de mai toti fanii trupei: "Mi s-a pus pata pe tine", “Albinuta", "20". Solistul Calin Goia a reusit sa ii faca pe cei cu spiritul tinar sa cinte cu el, sa sara si sa dea din miini. Spectacolul de lumini, efecte speciale si muzica de calitate i-a incintat pe cei prezenti la concert care au petrecut o seara memorabila alaturi de una dintre cele mai vechi si iubite trupe din tara.
Concertul a fost organizat cu prilejul Sarbatorilor de Pasti, de Primaria Braila, Consiliul Local Municipal si Casa Municipala de Cultura, cu sprijinul financiar al unor sponsori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii