Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa lui Dan Asandei a pierdut la scor primul amical dupa cantonamentul montan

Marti, CS Viitorul s-a deplasat la Rm. Sarat pentru a sustine o partida de verificare in compania CSM-ului, formatie care, ca si ea activeaza in Liga a III-a.
Antrenorul echipei vizitatoare, Dan Asandei, a inceput meciul intr-o formula mai putin inspirata Tofan - Stanciu, Boros, Musat, Bogdan - Muha, Pascu, Clim - Vicol, Dobre, Bratosin si la pauza gazdele conduceau cu 4-1, unicul gol al oaspetilor fiind marcat de Clim in minutul 23.
In repriza a doua la oaspeti au intrat Vioreanu, Stoian, Samuila, Anghelina, Paraschiv si Nicolae astfel ca meciul s-a echilibrat insa CS Viitorul nu a mai putut sa intoarca rezultatul, ci doar sa inscrie de doua ori prin Mihaita Stoian si Cosmin Dobre.
"Sintem in cautarea unei formule de joc, de aceea tot incercam diferite variante de echipa. Apararea a gresit de citeva ori in prima parte a meciului insa dupa pauza, cind au intrat titularii, altul a fost aspectul jocului. Sper ca pina la ora primei confruntari oficiale sa putem alcatui un unsprezece competitiv" a declarat Paul Alexandru, presedintele CS Viitorul.
Astazi formatia din Insuratei va sustine pe teren propriu jocul retur cu CSM Rm. Sarat, iar simbata se va deplasa la Galati pentru un alt meci de verificare, cu Dunarea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii