Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa Cassa Loco va concura la Vodafone Bucharest Challenge

Bogdan Muresan si Cosmin Tudoran, doi dintre cei trei membri ai trupei Cassa Loco, vor concura la Cupa Dacia Logan, competitie inclusa in programul Vodafone Bucharest Challenge 2007. Alaturi de ei, in cadrul aceleiasi competitii, vor concura si Constantin Raileanu, Costel Casuneanu, Gabriel Tiura si Dan Alexandrescu. Pentru a putea participa in Cupa Dacia Logan, toti au absolvit un curs special pe circuitul de la Oschersleben din Germania.
Chiar daca membrii formatiei Cassa Loco muncesc la un nou single care va aparea in curind pe piata, intitulat "Nu esti tu un pic cam prost", ei au acceptat imediat invitatia de a concura in aceasta competitie. "Testul de la Oschersleben a fost foarte util pentru mine si am fost surprins cit de bine se tine Logan-ul nostru pe pista", a spus Bogdan Muresan, dupa cele doua zile de teste. Si pentru Cosmin Tudoran experienta de la Oschersleben a fost una incredibila: "Am invatat foarte multe in cele doua zile si cred ca acest lucru imi va prinde foarte bine si in traficul de zi cu zi. De abia astept cursa de la Bucuresti. Nu ne-am propus sa cistigam, dar sint sigur ca vom avea o evolutie buna".
La startul celor doua curse din cadrul Cupei Dacia Logan, programate pe 19 si 20 mai, se va afla si Constantin Raileanu. Fostul pilot din Formula Ford a fost cel mai rapid dintre romanii prezenti la Oschersleben. "M-am acomodat repede cu masina si chiar mi-a placut cum sta pe pista. La Bucuresti o sa fie putin altfel, pentru ca este un circuit stradal, dar nu cred ca vor fi probleme. A fost o experienta interesanta", a spus Constantin Raileanu.
Vodafone Bucharest Challenge 2007 se va desfasura in perioada 18 - 20 mai, pe un circuit stradal conceput de celebrul arhitect Herman Tilke, creatorul circuitelor de Formula 1 din Bahrein, China, Turcia si Malaezia. Pe linga Cupa Dacia Logan, in cele trei zile ale evenimentului sint programate curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internationala Marea Britanie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii