Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trimisa in judecata dupa ce a fost prinsa fara permis si bauta la volan

Implicata intr-un eveniment rutier petrecut in iulie a. c., in cartierul Progresul, braileanca Iosefina Lavinia Radu, in virsta de 29 de ani, a fost pusa sub acuzatie si trimisa in judecata, pentru savirsirea a doua infractiuni la legea circulatiei: conducere fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
Potrivit dosarului penal trimis instantei de judecata de procurorul Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatorie, in noaptea de 7/8 iulie 2005, ora 22.30, politistii care efectuau serviciu de patrulare si control rutier pe raza municipiului, au fost anuntati ca, pe strada Octav Doicescu, s-a produs un accident de circulatie. Imediat, oamenii legii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat-o pe Iosefina Lavinia Radu. Invinuita a recunoscut ca nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Intrucit mirosea puternic a alcool, politistii au condus-o pe Iosefina la spital, pentru a-i recolta probe de singe necesare stabilirii alcoolemiei. Nu mica le-a fost mirarea anchetatorilor cind au constatat ca "soferita" avea 1,30 grame la mie alcool in singe.
Femeia a recunoscut ca, in seara respectiva, a consumat o anumita cantitate de bere impreuna cu prietenii si, la ora 22.30, a urcat la volan. Ea n-a apucat sa conduca decit o mica portiune de carosabil, din dreptul blocului A1 de pe strada Industriei, pina pe strada Octav Doicescu. La un moment dat, a sunat telefonul mobil si, incercind sa raspunda, invinuita a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a tamponat Oltcit-ul cu numarul de inmatriculare GL-01-SPH, parcat regulamentar. In Oltcit se aflau doi tineri, care au fost raniti usor. Cei doi au avut nevoie de cite 7 zile de ingrijiri medicale, precizeaza reprezentantii acuzarii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii