Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trimis in judecata pentru viol asupra unui baietel de 9 ani

Agresiunile sexuale asupra copiilor par sa nu se mai termine. Din dispozitia procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, in urma cu doua zile a fost deferit justitiei numitul Gheorghe Lupascu, poreclit "Strapazan", in virsta de 25 de ani, muncitor zilier din comuna Romanu, acuzat ca a abuzat de un copil in virsta de 9 ani, obligindu-l pe acesta sa faca sex oral si anal. Agresiunea s-a petrecut in actombrie 2006, la domiciliul inculpatului, pe fondul consumului exagerat de alcool. Potrivit anchetatorilor, "Strapazan" a recunoscut ca l-a lovit pe minor peste fata si l-a obligat sa intretina relatii sexuale orale. A negat, insa, ca ar fi facut sex anal cu victima.
In seara zilei de 9 octombrie 2006, precizeaza procurorul anchetator, in jurul orei 19.00 - fiind ametit bine de alcool -, invinuitul Gheorghe Lupascu a urcat in caruta si s-a deplasat la domiciliul numitei Tudorita C., mama minorului Florin Gicu B., in virsta de 9 ani, chipurile, ca sa mearga la cosit iarba cu concubinul acesteia. Barbatul nu era acasa. In acel moment, fara sa ceara acordul mamei si fara sa banuiasca ce va urma, baiatul a urcat in caruta lui "Strapazan". Odata ajuns acasa, agresorul l-a luat pe sus pe Florin si l-a dus intr-una din camere, inchizind bine usa de acces. El s-a dezbracat apoi de pantaloni si l-a obligat pe copil sa faca sex oral, lovindu-l mai intii cu palma peste fata. In continuare, pedofilul a dezbracat victima, incercind sa intretina relatii sexuale anale cu aceasta. Minorul a incercat, la un moment dat, sa fuga, insa a fost prins si adus inapoi.
Violatorul a fost nevoit, in final, sa renunte, pentru ca a venit mama lui acasa. El l-a scos pe copil afara din camera pe o usa laturalnica, amenintindu-l ca, daca va spune cuiva ce-a patit, il va bate. Minorul, insa, a mers acasa si a povestit parintilor ce i s-antimplat. In aceeasi seara, mama lui Florin a sesizat Politia. Procurorul Constantinoiu precizeaza ca, dupa declansarea anchetei, Gheorghe Lupascu s-a sustras de la cercetari, muncind ca zilier intr-un alt judet.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii