Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trica a fost prezentat oficial de CFR Cluj

Fostul jucator al echipei bulgare TSKA Sofia, Eugen Trica, a fost prezentat oficial, miercuri, de CFR Cluj, fotbalistul semnind un angajament pe doi ani cu drept de prelungire pe inca unul cu gruparea ardeleana, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"De mult timp mi-am dorit un oltean in echipa, iar acum dorinta mi s-a implinit. Sper ca va fi acel numar 10 de care avem nevoie, fiindca nu aveam un jucator pe genul lui. Stiam inca din iarna ca va veni. Sper sa fie util si sa faca diferenta", a declarat presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan.
Trica a venit insotit de impresarul Adrian Ilie, care este convins ca daca acesta va evolua asa cum a facut-o in Bulgaria, va ajunge la echipa nationala.
Eugen Trica a afirmat ca a venit la CFR pentru a cistiga titlul de campion si a se lupta cu Steaua si Dinamo. "Am urmarit din Bulgaria pe CFR si a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. Cei de la Cluj au facut treaba buna, sint organizati, n-am auzit jucatorii sa se plinga. Am venit la Cluj pentru a cistiga titlul si a ma lupta cu Steaua si Dinamo. Nu cred ca voi avea probleme cu portughezii pentru ca am mai jucat cu jucatori din aceasta tara si mi se spunea brazilianul", a adaugat fotbalistul.
Trica a mentionat ca a avut o oferta tentanta din China, dar ca a preferat sa revina in tara pentru a fi alaturi de familie si a intra in vederile selectionerului. "Aveam o oferta foarte avantajoasa din China, dar am vrut sa fiu alaturi de familie si a reveni alaturi de familie. Vorbesc foarte des la telefon cu Victor Piturca si astept de doi ani sa fiu chemat la echipa nationala", a completat Trica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii