Mergi la conţinutul principal

Trenurile Zăpezii 2017, la reducere

• CFR acordă discounturi de 25% la cumpărarea biletelor de tren spre şi dinspre staţiunile montane • de duminică, 11 decembrie, intră în vigoare noul Mers al Trenurilor

 

CFR Călători a lansat, zilele trecute, oferta de călătorie “Trenurile Zăpezii 2017”, valabilă până la finele lunii februarie anul viitor.

Potrivit comunicării transmise de CFR Călători,Trenurile Zăpezii vor circula din 11 decembrie către destinaţii montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (staţiunile Straja şi Parâng). În zilele de weekend, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Braşov şi retur) au reduceri între 31% şi 56%. În plus, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25% cu precizarea că reducerea se aplică doar la tariful de transport pentru adult şi copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral.

Pe lista trenurilor cu rută directă pentru care se vor acorda reducerile promise la “Trenurile Zăpezii 2017” apare şi perechea de trenuri care face legătura Galaţi - Brăila - Braşov şi retur. Preţul unei călătorii Brăila – Braşov, de exemplu, fără reducere este de 66,8 lei, iar după aplicarea reducerii coboară la aproape 48 lei/persoană. 

În altă ordine de idei, CFR Călători informează că, începând cu data de duminică, 11 decembrie, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2016-2017, care va fi valabil până la data de 9 decembrie 2017. „Oferta de transport feroviar de pasageri”, spune compania, „este adaptată cererii pieţei atât prin optimizarea graficelor de circulaţie şi a capacităţii de transport, cât şi prin asigurarea condiţiilor de confort pe categorii de trenuri, în limita resurselor disponibile”.

Zilnic se vor afla în circulaţie între 1.200 şi 1.300 de trenuri, în funcţie de perioada din an.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro