Mergi la conţinutul principal

Trenurile Zăpezii 2016, la reducere

CFR Călători a lansat, zilele trecute, oferta de călătorie "Trenurile Zăpezii 2016", valabilă în perioada 1 ianuarie - 29 februarie 2016, cu reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinaţie/plecare sau tranzitează staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (pentru staţiunile Straja şi Parâng) şi Piatra Neamţ. Mai precis, se acordă o reducere de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din statiunile montane de pe ruta Sinaia -Braşov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroşani şi Piatra Neamţ (reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a). O reducere similară se acordă şi în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din staţia Petroşani cu trenurile IR 1827 şi IR 1828 Caracal - Târgu Jiu - Petroşani şi retur, la clasa a 2-a. Cea mai consistentă reducere, între 31% şi 56%, este valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov şi retur.
De exemplu, pe ruta Bucureşti - Piatra Neamţ preţul biletului cu această ofertă este de 58,9 lei, cu 19,6 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanţa - Petroşani preţul biletului este de 75,75 lei, cu 25,2 lei mai puţin faţă de preţul întreg.
Pe listra trenurilor pentru care se vor acorda reducerile promise la "Trenurile Zăpezii 2016" apare şi perechea de trenuri ce face legătura Galaţi - Brăila - Braşov şi retur. Dacă, în prezent, o călătorie pe distanţa Brăila - Buşteni, de exemplu, costă 62 de lei/persoană, de luna viitoare acelaşi bilet va costa 39,7 lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro