Mergi la conţinutul principal

Trenul Regio Galaţi – Bucureşti şi retur a fost anulat din cauza gerului

CFR Călători a emis un comunicat de presă în care menţionează că mai multe trenuri au fost anulate din cauza gerului. Printre acestea se numără şi două trenuri care trec prin Brăila: Regio 11072 Galaţi - Bucureşti Nord şi Regio 11071 Bucureşti Nord - Galaţi.
„Traficul de pasageri este preluat, în măsura posibilităţilor, de celelalte trenuri rămase în grafice. Anulările sunt necesare pe fondul temperaturilor extrem de scăzute, şi au loc în special pentru trenurile formate din automotoare Desiro (Săgeata Albastră), care sunt cele mai expuse problemelor tehnice de funcţionare", se arată în comunicatul CFR.
De asemenea, conducerea dă asigurări că în toate unităţile CFR Călători se intervine constant pentru asigurarea condiţiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul. Sunt pregătite şi locomotive diesel de rezervă, echipele de intervenţie sunt suplimentate, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă.
Dacă unele trenuri au fost anulate din cauza gerului, altele au întârzieri la sosire sau plecare, după cum se mai precizează în comunicatul transmis presei.
Iată lista trenurilor anulate astăzi:
R 8652 Tulcea Oraş - Medgidia
IR 1880 Târgovişte - Titu
R 11072Galaţi - Bucureşti Nord
R 7031 Bucureşti Nord - Urziceni
R 9375 Alexandria - Zimnicea
R 9372 Zimnicea - Roşiori Nord
R 7034 Urziceni - Bucureşti Nord
IR 1883 Titu - Târgovişte
IR 1873 Goleşti - Parc Kreţulescu
IR 1886 Târgovişte - Titu
IR 1874 Parc Kreţulescu - Goleşti
IR 1875 Goleşti - Parc Kreţulescu
IR 1790 Piteşti - Bucureşti Nord
R 11071 Bucureşti Nord - Galaţi
R 9375 Alexandria - Zimnicea
R 9372 Zimnicea - Alexandria
R 9103 Bucureşti Nord - Târgovişte
R 9437 Bucureşti Nord - Târgovişte
R 9106 Târgovişte - Bucureşti Nord

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro