Trei sfaturi pentru cumpărarea unei biciclete pentru copii | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Trei sfaturi pentru cumpărarea unei biciclete pentru copii

Dacă nu ești un mare expert în ciclism și te gândești să cumperi o bicicletă pentru copii, acest articol te va ajuta. Îți împărtășim sfaturi și informațiile necesare pentru ca tu să cumperi bicicleta ideală pentru copii.

Cumpărarea unei biciclete copii poate să nu fie atât de ușoară. Este necesar să se ia în considerare diferite lucruri înainte de a alege un model. Ce să iei în considerare înainte de a cumpăra o bicicletă pentru copii?

Acestea sunt cele trei sfaturi pe care ți le oferim:

1. Ia în considerare vârsta băiatului și a fetei

2. Folosește diametrul roților ca referință

3. Verifică caracteristicile suplimentare ale bicicletelor

1. Ia în considerare vârsta băiatului și a fetei

Nu există o vârstă stabilită pentru a învăța să mergi cu bicicleta, dar majoritatea copiilor încep de obicei între 4 și 6 ani. Înainte de a putea merge cu bicicleta, încearcă o bicicletă fără pedale. Acest lucru le poate favoriza copiilor echilibrul, printre alte beneficii.

De obicei, până la vârsta de 4-5 ani, copiii au dobândit deja abilitățile motorii necesare pentru a sta pe bicicletă. Cu bicicleta potrivită și puțină practică, este o chestiune de timp ca copiii să pedaleze cu încredere.

2. Folosește diametrul roților ca referință

Când cauți o bicicletă pentru adulți, punctul de plecare este să determini dimensiunea cadrului de care ai nevoie. Dar în cazul bicicletelor pentru copii trebuie să iei ca referință diametrul roților. Proporțiile bicicletei sunt determinate de această dimensiune. Roțile obișnuite pentru biciclete copii sunt: ​​12 ”, 16”, 20 ”și 24”. Un început bun este să revizuiești o diagramă de măsurare.

Nu toți băieții și fetele se dezvoltă în același mod, dar există câteva măsuri medii utilizate. De aceea, nu există nicio modalitate de a face merge la sigur. Trebuie doar să faci o încercare și să vezi dacă copilul arată și se simte confortabil și poate controla bine bicicleta.

Bicicleta va avea dimensiunea potrivită dacă:

  • Poate să stea pe șa și să ajungă la pământ cu pingeaua (baza degetelor) de la ambele picioare.
  • Are suficient spațiu între șezut și tubul superior al bicicletei când stă cu ambele picioare plate pe sol.
  • Ajunge la ghidonul ținând coatele ușor îndoite pentru un control bun
  • Dacă bicicleta are frâne pe ghidon, trebuie să ajungă perfect la frâne și să poată aplica suficientă forță pentru a le activa

3. Verifică caracteristicile suplimentare ale bicicletelor

Greutatea

Anterior, nu existau atât de multe opțiuni ca astăzi. În trecut, producătorilor de biciclete copii nu puneau accent prea mult de optimizarea greutății bicicletelor mici. Din fericire, acest lucru s-a schimbat și acum este posibil să găsești biciclete ușoare, importante mai ales pentru copii. Datorită roților mici și manivelelor scurte, aceste biciclete sunt puțin mai dificil de propulsat atunci când copilul pedalează. Din acest motiv, este foarte recomandat să cauți cea mai ușoară opțiune, deoarece va fi mult mai ușor de controlat de către copil.

Alte caracteristici ale bicicletei

În prezent, marea varietate de opțiuni care există în categoria bicicletelor pentru copii este incredibilă. Putem găsi biciclete cu frâne pe pedală, cu frâne pe jantă, cu treaptă de viteză fixă, cu ghidon și geometrie a cadrului diferite. Pentru a determina caracteristicile bicicletei este foarte important să ții cont de abilitățile și încrederea viitorului ciclist.

Există cei care vor trebui să înceapă cu o bicicletă de echilibru pentru a învăța cum să echilibreze și să controleze bicicleta înainte de a învăța să pedaleze. Vor exista cei care au stăpânit deja aceste abilități pentru că au folosit, de exemplu, role sau patine sau hoverboard sau alte echipamente și sunt pregătiți pentru o bicicletă cu pedale. De aceea este important să respecți și să primești sfaturi de specialitate.

Prima bicicletă a unui copil este de obicei ceva de care își va aminti pentru totdeauna și va marca dragostea sau respingerea acestui sport, hobby sau a unei activități recreative care poate contribui foarte mult în viața sa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro