Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei pusti au furat o masina si au "parcat-o" in peretele unei case

Dragos Teodor M., 17 ani, Stefan C., 17 ani si Petru Adrian C., 20 de ani, toti trei din Braila, au fost pusi sub invinuire si deferiti instantei de judecata, pentru furt de folosinta si - in cazul lui Dragos - conducere fara permis si parasirea locului accidentului. Asta-vara, cei trei au sustras un autoturism ca sa se plimbe cu el, apoi l-au abandonat, dupa ce au tamponat peretele unei case de pe strada Plevnei.
In noaptea de 11/12 iunie 2005, precizeaza acuzarea, Dragos M., Stefan C. si Petru C. au patruns in autoturismul BR-88-BAC, care se afla parcat pe B-dul Independentei, in dreptul blocului A2, si care nu avea portierele asigurate. Desi nu are permis, Dragos a urcat la volan, a pornit autoturismul prin legarea firelor "pe direct" si a rulat pe strada Plevnei, catre strada Garii. La un moment dat, din cauza lipsei de experienta, pustiul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in peretele imobilului cu numarul 138.
Intre timp, proprietarul autovehiculului avariat sesizase politia. Infractorii il abandonasera acolo, pe strada Plevnei, si plecasera acasa. Intrucit la locul accidentului au fost gasite amprente, oamenii legii au reusit destul de repede sa ia urma raufacatorilor si sa-i cheme la audieri. C. B., proprietarul pagubit, s-a constituit parte civila cu suma de 60 de milioane de lei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii