Mergi la conţinutul principal

Trei piese de succes la Teatrul “Maria Filotti”

• în acest sfârşit de săptămână, pe scena teatrului brăilean se joacă piesele:  PERFECT COMPUS, JAKE ŞI FEMEILE LUI şi BEFORE BREAKFAST

 

Sâmbătă, 16 februarie, de la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se joacă PERFECT COMPUS, un spectacol de Alexandra Badea, al Teatrului “Radu Stanca” din Sibiu.

“«Perfect compus» este un text despre urmele pe care le lasă istoria în noi, despre ura şi laşitatea anilor ‘40, despre teroarea anilor ‘50, despre frica anilor de după, despre colaboratori şi, mai ales, despre cei care au rezistat. Despre cum o familie traversează aceste perioade, despre cum contextul politic distruge iubirea, despre cum într-o familie se sacrifică întotdeauna fetele pentru a proteja viitorul băieţilor, despre cum generaţii de-a rândul îşi transmit aceleaşi scheme de gândire, şi mai ales, despre cum generaţia de azi are curajul şi forţa de a se uita în urmă şi a face curat”, apreciază Alexandra Badea, dramaturg şi regizor.

În distribuţie: Ioana Cosma, Ali Deac, Iustinian Turcu, Gabriela Pîrliţeanu, Fabiola Petri, Alexandru Malaicu, Oana Marin, Ştefan Tunsoiu, Alin Turcu.

Teatrul Naţional “Radu Stanca” din Sibiu prezintă în perioada 4 - 21 februarie 2019, în şapte oraşe din România: Arad, Timişoara, Bucureşti, Galaţi, Brăila, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, spectacolul “Perfect compus” de Alexandra Badea în cadrul turneului naţional “Manifest pentru dialog”, toate spectacolele din cadrul turneului fiind urmate de o întâlnire între spectatori şi actorii TNRS şi de sesiuni de  discuţii cu publicul. Turneul se va încheia  joi, 21 februarie 2019, cu o reprezentaţie susţinută pentru publicul din Sibiu.

Duminică, 17 februarie, de la ora 17.00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se joacă spectacolul  JAKE ŞI FEMEILE LUI de Neil Simon , regia Erwin Şimşensohn. Această comedie rafinată scrisă de Neil Simon, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi scriitori americani, aduce în faţa spectatorilor un scriitor de succes şi femeile din viaţa sa, care apar şi dispar, devenind pe rând personaje ale romanelor sale. În distribuţie: Valentin Terente, Petronela BudaMonica Ivaşcu, Narcisa Novac,  Ramona Gângă, Corina Borş, Irina Bălan/Sofia Bursuc.

Tot duminică, de la orele 19.00, se joacă BEFORE BREAKFAST de Eugene O'Neill , o piesă regizată de Andrei şi Andreea Grosu, avându-i în distribuţie pe  Mihaela Trofimov şi Richard Bovnoczki.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro