Mergi la conţinutul principal

Trei medalii pentru LPS Brăila la naţionalele de atletism pentru juniori III

• Lucian Sâmpetru este campion naţional la garduri • Darius Techiu a obţinut argintul la garduri şi bronzul la 60 m plat

 

La ediţia 2019 a Campionatului Naţional de atletism în sală rezervat juniorilor III, care a avut loc în weekend-ul trecut la Bacău, LPS Brăila a obţinut trei medalii.

Ca de obicei, proba de garduri, din ziua a doua a competiţiei de la Bacău, a fost dominată de brăileni, mai precis de doi atleţi pregătiţi de profesorul Fănel Ionescu, Lucian Sâmpetru, care a devenit campion naţional, şi Darius Techiu, sportiv care s-a clasat pe locul al doilea.

“Obiectivul nostru declarat a fost acela de a obţine două medalii, dintre care una să fie de aur. Am obţinut maximum, un loc întâi şi un loc doi! Toţi sportivii de la LPS Brăila au avut evoluţii bune”, ne-a declarat profesorul Fănel Ionescu.

În prima zi a naţionalelor de sală, Darius Techiu a obţinut medalia de bronz la 60 m plat.

La un pas de medalii a fost Alessia Ion (prof. Luiza Gorciac), atletă clasată pe locul al patrulea, atât la 60 m plat cât şi la 60 m garduri. Şi tot pe locul al patrulea a încheiat echipa de la LPS, formată din formată din Lucian Sîmpetru, Mihai Burtea, Nicuşor Bratosin, Darius Techiu, proba de ştafetă 4x400 m.

Raul Cîrlan de la grupa profesoarei Luiza Gorciac a ocupat poziţia a cincea, la triplusalt băieţi.

Andreea Marinescu (prof. Anilena Anton) la 60 m plat şi Denisa Balaban (prof. Fănel Ionescu) la 60 m garduri, s-au clasat pe locul al şaselea.

Ştefan Lâlă, pregătit la CSM Brăila de Anamaria Codreanu s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m garduri, iar Denis Neacşu (prof. Irina Roată) a ocupat poziţia a şaptea la 400 m plat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro