Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei kamikaze au actionat la mocheea siita de la Bagdad

Cel putin 40 de persoane au murit si 130 au fost ranite intr-un triplu atentat sinucigas comis impotriva unei moschei siite din nordul Bagdadului dupa rugaciunea de vineri, potrivit Ministerului de Interne, transmite AFP.
"Credinciosii parasisera moscheea Buratha, traversind un culoar fortificat care trebuia sa ii protejeze, atunci cind trei kamikaze au detonat explozibilul pe care il aveau asupra lor in mijlocul multimii, provocind moartea a 40 de persoane si ranirea altor 130", a informat o sursa de la Ministerul irakian de Interne.
Cifrele se bazeaza pe informatii furnizate de cinci spitale de la Bagdad.
Televiziunea publica al-Iraqia a facut apel la populatie sa doneze singe.
O sursa din securitate anuntase anterior ca mocheea a fost lovita de trei mortiere, la scurt timp dupa rugaciunea oficiata de seicul Jalal Eddin Al-Saghir, un deputat siit din Alianta Unificata Irakiana (AUI), blocul siitilor conservatori care domina Parlamentul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii