Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei dosare cu "AN", rezolvate

Lucratori din cadrul Biroului de Politie Rurala, Impreuna cu cei de la Postul de Politie Vadeni, au finalizat cercetarile In mai multe cauze penale, reusind sa scoata din evidentele Politiei trei dosare inregistrate cu autori necunoscuti. Acestia au stabilit ca Ionut Catalin T. (17 ani), Marian H. (17 ani), arestati In alte cauze penale si Lucian E. (24 ani), toti din comuna Vadeni, judetul Braila, au patruns, in noaptea de 18 ianuarie, In incinta unei societati comerciale din satul Baldovinesti, cu intentia de a sustrage bunuri. Dosarul penal va fi Inaintat la Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, cu propunere de Incepere a urmaririi penale pentru savirsirea infractiunii de tentativa la furt calificat.
De asemenea, lui Mircea D. (44 ani), din comuna Ivesti, judetul Galati, arestat In alta cauza penala, i s-a probat ca, In noaptea de 22 spre 23 aprilie 2005, a patruns prin efractie In locuinta lui Adrian T., din comuna Vadeni, de unde a sustras bunuri In valoare de 400 RON, iar lui Daniel S. (39 ani), din comuna Vadeni, ca este autorul spargerii magazinului mixt din comuna, de unde, In noaptea de 4 spre 5 august 2003, a sustras bunuri In valoare de 162 RON. Cauzele au fost Inregistrate, initial, cu autori necunoscuti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii