Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei cutremure de intensitate medie, produse in Bulgaria

Trei cutremure de intensitate medie au avut loc miercuri, pe teritoriul Bulgariei, doua dintre ele producindu-se in vestul tarii, iar al treilea in est, transmite site-ul Novinite.com.
Seismele inregistrate in regiunile din vest s-au produs la ora 10:00, respectiv 10:30, si au avut intensitatea de 4,3, respectiv 3,7 grade pe scara Richter.
Primul dintre ele a fost resimtit in localitatea Gotse Delcev, din sud-vestul tarii, iar al doilea a afectat regiunea punctului de trecere a frontierei Kalotina, situat la 55 de kilometri vest de capitala Sofia.
Imediat dupa prinz s-a produs un al treilea cutremur, cu intensitatea de 3,3 grade pe scara Richter, resimtit in localitatile Nova Zagora si Kermen, din estul tarii. Epicentul seismului a fost situat la circa 230 de kilometri est de capitala.
Nici unul dintre cutremure nu s-a soldat cu victime si nu a produs pagube materiale, potrivit rapoartelor initiale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii